top of page
MultiOne kompaktlastare

ANVÄNDNINGS-
OMRÅDEN

Vad är MultiOne?

MultiOne maskiner har  en robust, ledad ram som förbättrar balans och övergripande stabilitet och som bibehåller lastkapaciteten i alla lägen. Den kompakta storleken på MultiOne och den ledade ramen innebär enastående manöverförmåga - överallt.

Oavsett om du befinner dig på ett litet arbetsområde inomhus eller utomhus i tuff krävande miljö kan MultiOne utföra arbeten som andra maskiner inte klarar av.

 

MultiOne är en multifunktionell redskapsbärare för alla slags uppdrag.

Egendom- & fastighetsskötsel

Tack vare sitt låga marktryck och sina lättanvända reglage är MultiOne ett perfekt redskap vid fastighetsskötsel. Sortimentet med närmare 200 olika tillbehör innebär att du får den bästa midjestyrda minikompaktlastaren för t.ex. sopning, snöröjning, klippning, städning och mycket mer.

De kompakta måtten, den ledade ramen och en förarstol placerad långt fram säkrar bästa möjliga manövrerings-förmåga i trånga utrymmen samt 360° fri sikt. Den höga hastigheten ger ökad rörlighet på stora områden.

MultiOne gräsklipparaggregat med uppsamlare
MultiOne sorteringsskopa
MultiOne rotorborste
MultiOne häcksax
One.jpg
Överlägsen design, invändigt och utvändigt

MultiOne kännetecknas av en toppmodern design; utvändigt är MultiOne lätt att känna igen, maskinen har utformats för att förbättra sikten från maskinen – med eller utan redskap.
 

Förarens utformning gör att fordonet kan framföras lugnt och säkert. MultiOne bidrar till att du kan utföra ditt arbete på ett bekvämt sätt, även under långa arbetspass.

One.jpg
Tillförlitlig hydraulkraft

MultiOne har en självnivellerande bom som ger extrem styrka och symmetrisk lastning, vilket medger större lyftkapacitet och utmärkt sikt framåt.

MultiOnes bom kan bli anmärkningsvärt lång, vilket ger både enastående räckvidd och hög tömningshöjd.

One.jpg
Bom

MultiOnes avancerade hydraulkrets levererar kraft till redskap, styrenheter och transmission samtidigt. Stort utflöde ger den drivande effekt som pumpar in kraft i redskapen.
 

Den exklusiva MultiConnectorn gör att du kan koppla in en hel linje samtidigt, utan att spilla en droppe. Det har aldrig varit enklare.

One.jpg
Minilastare med låg markpåverkan

Kör och arbeta överallt. Det smidiga fordonet och det avancerade drivsystemet ger bra dragkraft då markförhållandena är sandiga och blöta. Exakt och smidig styrning bidrar till bättre manövreringsförmåga i trånga utrymmen.
 

Inget däckslitage och liten risk för driftstopp tack vare DBS som ger högre effektivitet, hög arbetshastighet och hög körhastighet.

bottom of page