top of page
MultiOne kompaktlastare

SERVICE &
RESERVDELAR

Servicebilen finns tillgänglig i hela Mellansverige.

Vi servar din maskin där du är.

MultiOne Sverige har en servicebil som är tillgänglig i hela Mellansverige

Vi erbjuder reservdelar för hela vårt utbud av MultiOne redskapsbärare. Oavsett vilken reservdel du behöver, ringer du bara till din närmsta auktoriserade MultiOne-återförsäljare för snabb handläggning. Vi erbjuder även reservdelar för äldre modeller av MultiOne redskapsbärare och tillbehör.

Service och reservdelar för alla modeller av MultiOne

Varför välja original reservdelar?

Då reservdelarna är designade tillsammans med din maskin kan vi garantera att originalreservdelarna ingår i din garanti, och att de  är kompatibla med tekniken i din maskin. På detta vis håller du din maskin i topptrim.

Tillgänglighet av reservdelar

Vårt huvudlager i Italien ger oss möjlighet att snabbt möte dina behov. Varje dag fraktas våra tillbehör och reservdelar iväg till lokala återförsäljare runt om i världen. Normalt är att du har din leverans inom 4-8 arbetsdagar. Brådskande leverans kan ordnas.

Ett världsomspännande reservdelsnätverk

MultiOne återförsäljare har gedigen teknisk utbildning för att säkerställa bästa service och support för din maskin. Dessutom håller vi våra återförsäljare ständigt uppdaterade med information och utbildning kring den senaste tekniken och de senaste tillbehören. På så sätt kan vi hjälpa dig att maximera användandet av din MultiOne maskin.

Kontaktformulär reservdelar

Genom att skicka fylla i kontaktformuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande, vår reservdelsman
återkommer till dig inom kort!

Om du har några frågor så nås vi enklast på 018-51 51 04 eller service@multibolaget.se.

Formulär för garantiansökan finns för nedladdning här.

* Om maskinen är utrustad med tak hittar du ditt serienummer i främre vänstra hörnet i taket. Om maskinen inte är utrustad med tak hittar du serienumret bakom höger framhjul alt. under höger knä i hytten.

Kontaktformulär Reservdelar
bottom of page