top of page
MultiOne kompaktlastare

REDSKAP
& TILLBEHÖR

MultiOne redskap & tillbehör

Med närmare 200 originalredskap kan din MultiOne bli en gräsklippare eller en gaffeltruck, en kompakttraktor, en teleskoplastare, en betongblandare eller en personlift på några sekunder. En MultiOne kan bli nästan vilken maskin som helst utan att förlora sin egen unika egenskap; att vara en kraftfull maskin i ett kompakt format. 

Här visar vi några av de mest efterfrågade redskapen, för det kompletta utbudet -  besök
multione.com, kontakta MultiOne Sverige eller din närmaste återförsäljare.

MultiOne Pallgaffel
MultiOne Pallgaffel

Pallgaffeln möjliggör säker och snabb hantering av pallar i flera storlekar. Gafflarna är smidda av höghållfast stål och finns i flera längder beroende på modellstorlek. Gaffelramen är designad för att tillåta att gafflarnas bredd enkelt kan justeras med så mycket som 1 m/39 tum (70 cm/27,6 tum på C895120).

press to zoom
MultiOne Gödselgaffel
MultiOne Gödselgaffel

Gödselgaffeln är designad för att enkelt hantera lösa material som hö, halm eller djursäng. Den enkla designen främjar enkel hantering av gödsel. De starka tänderna, gjorda av höghållfast smidd stål, tränger även in i packad gödsel och kan bära en tung belastning. När de är slitna byts gaffeltänderna snabbt och enkelt ut. Två modeller med olika tandlängder finns tillgängliga.

press to zoom
MultiOne Gräsklippare
MultiOne Gräsklippare

Idealisk för finklippta applikationer, såsom golfbanor och klippning av stor areal. Gräsklipparen har designats med tre knivar som skär med en överlappning som förhindrar oklippta remsor. MultiOnes långa designerfarenhet gör gräsklipparen mycket pålitlig och säkerställer ett högkvalitativt klipp. Det oberoende 4-hjuliga stödet på klipparramen gör att klippaggregatet kan följa markens konturer. Den är utrustad med MultiOne flytsystem, som garanterar optimal markkontakt även på ojämna gräsmattor.

press to zoom
MultiOne Dikesgrävare
MultiOne Dikesgrävare

Med MultiOne och trencher kan du enkelt gräva smala diken utan att skada marken på grävområdet. Grävmaskinen gör en ren dike som enkelt kan fyllas med en hink eller ett schaktblad. Planetdrivning utan hydraulmotor garanterar kraftfull och problemfri drift. Max grävdjup är 60, 90 och 120 cm (35,4, 23,6 och 47,2 tum) respektive, beroende på modell. Grävbredden är antingen 14, 18 eller 20 cm (5,5, 6,3, 7,1 eller 7,9 tum), varje kedjeverktygssats kan ställas in för olika bredder. Kedjor i hårdslipad

press to zoom
MultiOne Sopmaskin
MultiOne Sopmaskin

Oavsett om det går framåt eller bakåt, sopar och samlar detta tillbehör snabbt och tyst upp smuts och skräp och slänger enkelt ut sopor. Perfekt system för rengöring av parkeringsplatser, trottoarer, lastkajer, lager och mer. MultiOne sopmaskinen är utrustad med ett flytande fäste och 4 stödhjul som garanterar smidiga och enkla sopoperationer. Svepvinkeln justeras manuellt (30° till vänster och + 30° till höger).

press to zoom
MultiOne Gummiskrapa
MultiOne Gummiskrapa

MultiOne gummiskrapan är idealisk för rengöring av släta ytor i gårdsbyggnader och gårdar, för att förbättra hygienen och fotfästet. Det är också ett enkelt och ekonomiskt sätt att trycka tillbaka oätat ensilage till boskapen på foderbordet. Sidoändarna kan lutas 30° framåt för att underlätta rörelsen av materialet. När gummibladet är utslitet kan det tas isär och sättas ihop baklänges eller bytas ut.

press to zoom
MultiOne Salt- och sandspridare
MultiOne Salt- och sandspridare

Denna enhet är ett idealiskt verktyg för vintertid för att sprida iskontrollprodukter på parkeringsplatser och fotgängare. Den bogserade versionen, i kombination med ett snöblad eller en snöturbin, gör det möjligt att röja snö och sprida anti-isprodukter samtidigt. Kan även användas under de varmare månaderna för att sprida utsäde och gödsel. Utloppsmönstret ställs enkelt in med en spakjusterad professionell spridningsbegränsare.

press to zoom
MultiOne Vikplog
MultiOne Vikplog

MultiOne snöplog är ett mångsidigt tillbehör för snöröjning. Den består av två oberoende hydrauliskt justerbara blad. Vinkeln på bladen justeras från förarsätet. 5 olika knivarbetslägen: 1) 30° höger – 2) 30° vänster – 3) Rak – 4) Skopa “Y” – 5) V-plog. Den är utrustad med stötdämpande fjädrar som gör att bladet kan snubbla framåt när ett hinder påträffas. Det valfria flytsystemet på monteringsfästet garanterar att bladet följer marken så bra som möjligt.

press to zoom
MultiOne Sorteringsskopa
MultiOne Sorteringsskopa

MultiOne siktskopan separerar material i olika storlekar tack vare sin unika konstruktion. Syftet med sikthinken är att separera större och mindre partiklar från jorden och inte krossa det större materialet till mindre partiklar. Skopans design gör det möjligt att lasta och lossa materialet snabbt och enkelt. Tillverkning av matjord för landskapsarkitektur, plantskolor och grossisthandel är den huvudsakliga användningen medan vissa byggentreprenörer använder skopan för sållning.

press to zoom
MultiOne Dubbelbladig häcksax
MultiOne Dubbelbladig häcksax

Den hydrauliskt drivna häcksaxen med två blad gör att toppen och sidorna av vinrader och stora plantor kan klippas samtidigt. Varje ram och skärenhet är oberoende justerbar, och MultiOnes bom ger extra flexibilitet och kontroll. Lutningen på den horisontella skärbalken kan justeras manuellt och det finns ett elektriskt ställdon som möjliggör samtidig justering av lutningen på båda skärbalkarna direkt från förarsätet.

press to zoom
MultiOne Slåtterbalk
MultiOne Slåtterbalk

MultiOne hydrauliskt drivna säckklippare har designats för att snabbt och effektivt klippa långt gräs och hö på åkrar, ängar och vägbankar. Tack vare sin lilla storlek är den lätt att transportera och kan användas i svåråtkomliga områden. Den är utrustad med två blad, en fast och en mobil. Sickle bar gräsklipparen är idealisk för att klippa dessa gräs som kan skördas i en sekundär process.

press to zoom
MultiOne Stennedläggare
MultiOne Stennedläggare

En professionell hydraulisk stengravare för preparering av gräsmattor. Stengravaren fräsar jorden, begraver eventuella stenar och andra föremål upp till 150 mm djup i en enda gång, vilket gör en fräst och stampad matjord. Arbetsdjupet är justerbart med den bakre fältrullen. Med den valfria såenheten kan du göra en färdig gräsyta på en gång. Stengravare används oftast när matjorden behöver fräsas noggrant. Obs: den flytande bomventilen på maskinen rekommenderas.

press to zoom
bottom of page