top of page

SOLPANELSTVÄTT

• Stor autonomi
• Repfri borst
• Tiltbar

MultiOne solpaneltvätt är utformad för att rengöra fotovoltaiska solpaneler och för att bibehålla och optimera prestandan. Genom att använda solpanelstvätt och utföra regelbunden rengöring och underhåll är det avgörande för att säkerställa att dina solpaneler inte förlorar upp till 17 % – 25 % av energiproduktionen på grund av ansamling av smuts, damm och andra främmande ämnen.

Den stora roterande borsten med mjuk borst låter dig rengöra cirka 4,3 meter snabbt, effektivt och utan att skada solpanelerna. Solpanelstvättaren kan rengöra från 0,7 MW/h till 2 MW/h beroende på yta. Spraybalken är utrustad med 7 utbytbara munstycken. Stor autonomi säkerställs av den stora tanken (500 l) och borst med låg vattenförbrukning: 270 l/h, 400 l/h eller 550 l/h baserat på munstyckena som används mellan de 3 standardtyperna. Den roterande borsten kan roteras för att möjliggöra enkel och snabb rengöring av många rader av solpaneler.

Maskinen måste vara utrustad med det bakre eluttaget för att mata vattentankpumpen. Obs: Vid användning av solpanelstvätt rekommenderas bakvikter C883077.

BEGÄR EN OFFERT

Tack! Vi skickar en offert till dig inom kort.

bottom of page